Pirttiniemenkatu on suljettu yleiseltä liikenteeltä Mikkelissä Porrassalmenkadun ja Mannerheimintien väliseltä osuudelta maanantaista (13.3.) eteenpäin. Aloitusvaiheessa oleva Kuuman sairaalan työmaa tarvitsee kadun käyttöönsä.

Keskussairaalan päivystykseen menevillä hälytysajoneuvoille ja tontille menevälle liikenteelle ajaminen Pirttiniemenkatua on edelleen sallittua. Kiellot on osoitettu liikennemerkein.

Samassa yhteydessä on poistunut kadunvarsipysäköinti Pirttiniemenkadun laidoista sairaalan kohdalla.

Katualue on Kuuman sairaalan rakennusurakoitsijoiden käytössä vuoden 2017 loppuun saakka. Kesäkuussa alkava Perhetalon rakentaminen Pirttiniemenkadun ja Porrassalmenkadun kulmaukseen tulee jatkossa vaikuttamaan myös Pirttiniemenkadulla liikkumiseen. Tätä koskevat tiedot täsmentyvät myöhemmin.

Pirtin parkkipaikka poistuu

Huhtikuun alusta alkaen myös ns. Pirtin parkkipaikka Pirttiniemenkadun ja Berner Pultin välissä poistuu yleisestä käytöstä ja muuttuu työmaiden henkilöstö- ja varastotilojen käyttöön.

– Pahoittelemme pysäköintitilojen niukkuutta. Keskussairaalan asiakkaiden ja henkilöstön on syytä käyttää huhtikuun alusta lähtien Sairaalaparkkia tai lähikatujen pysäköintipaikkoja, suosittelee ESPER-hankkeen rakennusmestari Heikki Pukkila.

Lisätietoja

Heikki Pukkila
Rakennusmestari
ESPER-hanke, Essote
heikki.pukkila [at] essote.fi
044 351 4198