Kuuman sairaalan puolella laajennusosan vesikattotyöt ovat alkaneet ja sääsuoja on asennettu paikoilleen. Leikkaussalien seinäelementtien asennukset ovat päässeet käyntiin U-osan kolmannessa kerroksessa ja IV-konehuoneessa asennukset etenevät niin ikään. U-osan toisessa kerroksessa ovat kevyiden väliseinien työt käynnissä. Torninosturi poistui työmaalta kesäkuun lopussa.

Kuuma 7 Kuuma 11
Kuva 1: Leikkaussalikerroksen väliseinätyöt käynnissä.
Kuva 2: Kevyiden väliseinien työt käynnissä U-osan toisessa kerroksessa.

Kuuma 14 Kuuma 15
Kuva 1: Kuuman sairaalan laajennusosan vesikattotyöt alkaneet sääsuojan asennuksilla.
Kuva 2: Kuuma sairaala.

Perhetalon puolella julkisivutaidelasien asennus jatkuu itä-seinällä ja heinäkuussa siirrytään Porrassalmenkadun puoleiselle julkisivulle. Sisäpuoliset työt etenevät kolmessa alimmassa kerroksessa tasoite-, laatoitus- ja maalaustöiden  osalta. Muissa kerroksissa on käynnissä muurattujen väliseinien ja kevyiden väliseinien työt. Vesikatolla sijaitseva IV-konehuone on asennusvalmis. Heinäkuussa aloitetaan lasikaton asennus. Talotekniikka työt etenevät rakennustöiden rinnalla.

Perhe 12 Perhe 7
Kuva 1: Perhetalon seinien maalaustyöt etenevät.
Kuva 2: Perhetalon seinien laatoitustyöt etenevät.

Perhe 8 Perhe 13
Kuva 1: Perhetalon ylemmissä kerroksissa väliseinätyöt etenevät.
Kuva 2: Julkisivutaidelasien asennukset jatkuvat itä-seinällä.

Pääaulan laajennuksella ja välinehuollon laajennuksella paalutustyöt on saatu päätökseen ja anturoiden valut ovat käynnissä. Lisäksi pääaulan ympärillä jatkuvat sisäpuoliset muutos- ja saneeraustyöt.

Välinehuollon steriilivaraston saneeraustyöt käynnistyvät heinäkuun alussa ja työt on tarkoitus saada pääosin valmiiksi elokuun alkupuolella.

Lisää kuvia rakentamista löydät täältä.

JanneJanne Kaltiainen, projektinjohtaja