Päivystys muuttaa Kuuman sairaalan rakennustöiden alta Mikkelin keskussairaalassa. Toiminta uusissa väliaikaistiloissa alkaa tiistaina 25.4. klo 7.00.

Päivystyksen uudet tilat sijaitsevat nykyisten tilojen välittömässä läheisyydessä. Saatto- ja taksiliikenne kulkee päivystykseen keskussairaalan pääsisäänkäynnin kautta päiväsaikaan (klo 7.00-19.00) ja ilta- ja yöaikaan (klo 19.00-7.00) Pirttiniemenkadulta.

Päivystykseen pääsee Sairaalaparkista jalkaisin Pirttiniemenkadun kautta liki entistä reittiä, mutta työmaatunneli ohjaa uusiin tiloihin.

– Suosittelen käyttämään Sairaalaparkkia, jos se on suinkin mahdollista. Alueella on niukasti muita pysäköintipaikkoja. Taksit ja saattajat voivat tuoda päivystykseen illalla ja öisin Pirttiniemenkadun kautta niitä potilaita, jotka eivät pysty kävelemään. Pysäköinti päivystyksen luona on ehdottomasti kielletty, koska ambulanssit tarvitsevat reittiä, kertoo ESPER-hankkeen hankekoordinaattori Kati Korhonen.

Kulku muuttuu kartta piirros 20 4 2017 3

Pääsisäänkäynnin edestä löytyy muutamia parkkipaikkoja saattoliikenteen lyhytaikaiseen pysäköintiin sekä invapysäköintiin.

Lisätietoja

Kati Korhonen
Hankekoordinaattori
ESPER-hanke, Essote
kati.korhonen [at] essote.fi
044 351 2861